Baston telescopic Talon T40AB Airweight DISC-LOC BOUTON ASP

Bastonul telescopic de apărare și protecție este fabricat din Aluminiu care reduce greutatea acestuia cu 45% păstrând 98% din putere. Scaderea greutății îi mărește viteza de utilizare și face transportul mai confortabil. Talon cu sistemul său de blocare Disc-Loc este noul baston varf de gama semnat de ASP.
în stoc
SKU
22212
899,00 RON
ASP

Produsul va fi expediat în ziua în curs sau ziua următoare efectuării comenzii, comanda va ajunge la dumneavoastră în 2 zile lucrătoare de la momentul expedierii comenzii.

Contactaza-ne pentru asistență sau informați suplimentare +40 787 770 003 sau +40 744 843 907

Rambursarea banilor în caz de returnare.

Livrare Programată!

CARACTERISTICI: Prelucrat din aluminiu 7075 de înaltă rezistență, finisaj negru mat Mânerul său este acoperit cu o prindere din spumă extrem de rezistentă, și rezistentă la putregai. Lungime : 40 cm Greutate: 250 grame Talon se desfășoară în 2 moduri diferite: Fie cu tehnica obișnuită: inerția mișcării încheieturii în sus sau în jos. Fie trăgând manual vârful de la capătul bastonului. Talon se pliază foarte ușor: Doar apăsați butonul de pe spatele bastonului. Astfel, este posibil să o implementăm și să o pliem ușor și în tăcere, într-un spațiu foarte mic. Simplitatea de utilizare, simplitatea mecanică și componentele de cea mai înaltă calitate fac din acest nou baston o necesitate! întreținere: O singură picătură de lubrifiant la baza fiecărui element ajută la menținerea lubrifierii corespunzătoare a O-ringului interior al fiecărui segment de baston. Acest lucru va asigura o desfășurare și o închidere perfectă a bastonului Talon. * Garanție pe viață de ASP
Mai multe informatii
ProducatorASP
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Baston telescopic Talon T40AB Airweight DISC-LOC BOUTON ASP