Baston telescopic Sentry S16 ASP

Baston telescopic din gama Sentry care a fost proiectată de ASP pentru profesioniștii din domeniul securității, cu un raport excelent pret-calitate Friction-Loc este desfășurată prin inerția mișcării încheieturii în sus sau în jos. Datorită sistemului Loc de frecare, bastonul se pliază în jos lovind vertical pământul, orientat în jos. Este posibil să se ajusteze duritatea închiderii prin răspândirea mai mult sau mai puțin a ramurilor clemei care se află în capacul bastonului.
în stoc
SKU
52200
439,00 RON
ASP

Produsul va fi expediat în ziua în curs sau ziua următoare efectuării comenzii, comanda va ajunge la dumneavoastră în 2 zile lucrătoare de la momentul expedierii comenzii.

Contactaza-ne pentru asistență sau informați suplimentare +40 787 770 003 sau +40 744 843 907

Rambursarea banilor în caz de returnare.

Livrare Programată!

Prelucrat în oțel 4130 cu finisaj de nichel negru este foarte rezistent la uzură și coroziune Capacul din spate din aluminiu T6 6061 Mânerul său este acoperit cu prindere Santoprene Lungime 40 cm Greutate: 374 grame * IMPORTANT (întreținere): Nu folosiți ulei pe bastoanele Friction-Loc, blocarea lor este asigurată prin frecare, prin urmare, lubrifierea lor va determina neblocarea bastonului Cu toate acestea, este recomandabil să lubrifiați doar inelul O situat la firul capacului pentru a împiedica uscarea acestuia pentru a menține o sigilare bună * Gama Sentry este compatibilă cu toate accesoriile și carcasele pentru bastoanele de tip ASP Friction Loc * 12 luni de garantie de catre ASP
Mai multe informatii
ProducatorASP
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Baston telescopic Sentry S16 ASP