Port pivotant Envoy baston Talon T60

Garantat pe viata de catre ASP Toc sigur de susținere, cu acces direct, special conceput pentru bastoanele de apărare Talon. Permite o prindere fermă și o ieșire rapidă a bastonului. Pentru stocare trebuie doar să apăsați butonul sau capacul bastonului Talon pentru a-l plia în toc. În condiții tactice extreme, fiecare utilizator trebuie să poată defini un compromis între securitate și accesibilitate fără a împiedica actionarea rapidă.
în stoc
SKU
52646
299,00 RON
ASP

Produsul va fi expediat în ziua în curs sau ziua următoare efectuării comenzii, comanda va ajunge la dumneavoastră în 2 zile lucrătoare de la momentul expedierii comenzii.

Contactaza-ne pentru asistență sau informați suplimentare +40 787 770 003 sau +40 744 843 907

Rambursarea banilor în caz de returnare.

Livrare Programată!

Sistem de retenție sigur împotriva ruperii 5 lățimi de centură reglabile pe glisant: 1.25 "/1.50" /1.75 "/ 2" și 2.25 " Sistem MOLLE compatibil 7 poziții diferite de rotație de maxim 90 ° Tasta hexagonală integrată în carcasă pentru demontare și reglare Posibilitatea de a bloca rotirea pentru a avea un toc complet verticală Prezența unui orificiu de evacuare a umidității în partea inferioară a carcasei Fabricat din polimer turnat
Mai multe informatii
ProducatorASP
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Port pivotant Envoy baston Talon T60