Baston telescopic Talon T50KB DISC-LOC BOUTON ASP

Bastonul telescopic de apărare și protecție Talon cu sistemul său de blocare Disc-Loc face parte din noua generatie de bastoane de inalta calitate semnata ASP.
în stoc
SKU
22411
949,00 RON
ASP

Produsul va fi expediat în ziua în curs sau ziua următoare efectuării comenzii, comanda va ajunge la dumneavoastră în 2 zile lucrătoare de la momentul expedierii comenzii.

Contactaza-ne pentru asistență sau informați suplimentare +40 787 770 003 sau +40 744 843 907

Rambursarea banilor în caz de returnare.

Livrare Programată!

CARACTERISTICI: Prelucrate într-un finisaj Cerakote de oțel de înaltă rezistență 4130 negru mat care crește duritatea și rezistența. Mânerul său este acoperit cu o prindere din spumă extrem de rezistentă, și rezistentă la putregai. Greutate: 519 grame Lungime : 50 cm Talon se desfășoară în 2 moduri diferite: Fie cu tehnica obișnuită: inerția mișcării încheieturii în sus sau în jos. Fie trăgând manual vârful de la capătul bastonului. Talon se pliază foarte ușor: Doar apăsați butonul de pe spatele bastonului. Astfel, este posibil să o implementăm și să o pliem ușor și în tăcere, într-un spațiu foarte mic. Simplitatea de utilizare, simplitatea mecanică și componentele de cea mai înaltă calitate fac din acest nou baston o necesitate! întreținere: O singură picătură de lubrifiant la baza fiecărui element ajută la menținerea lubrifierii corespunzătoare a O-ringului interior al fiecărui segment de baston. Acest lucru va asigura o desfășurare și o închidere perfectă a bastonului Talon. * Garanție pe viață de ASP
Mai multe informatii
ProducatorASP
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Baston telescopic Talon T50KB DISC-LOC BOUTON ASP