Baston telescopic Friction-Loc Protector 12 ASP

Baston telescopic de protecție cu port discret. Nu este nevoie de o teacă, P12 poate fi depozitat discret în buzunarul, jacheta sau pe cureaua dumneavoastră, datorită clemei amovibile integrate. Reținerea bastonului este optimă datorită designului specific al mânerului.
în stoc
SKU
52221
359,00 RON
ASP

Produsul va fi expediat în ziua în curs sau ziua următoare efectuării comenzii, comanda va ajunge la dumneavoastră în 2 zile lucrătoare de la momentul expedierii comenzii.

Contactaza-ne pentru asistență sau informați suplimentare +40 787 770 003 sau +40 744 843 907

Rambursarea banilor în caz de returnare.

Livrare Programată!

Suprafata de izolare din otel 4140 finisaj crom negru 7075 T6 aluminiu secțiune centru de calitate aeronautică Clip Nexus Dimensiunea bastonului închis 12,85 cm și desfășurat 29,84 cm. Diametru 2,19 cm. Greutate: 181 grame Friction-Loc este desfășurat prin inerția mișcării încheieturii în sus sau în jos. Datorită sistemului Loc de frecare, bastonul se pliază în jos lovind vertical pământul * IMPORTANT (întreținere): Nu folosiți ulei pe bastoanele tip Friction-Loc. Blocarea lor este asigurată prin frecare, prin urmare lubrifierea lor va determina neblocarea bastonului. Cu toate acestea, este recomandabil să lubrifiați doar inelul O situat la capacul bastonului pentru a împiedica uscarea acestuia pentru a menține o sigilare bună. * Garanție pe viață de ASP
Mai multe informatii
ProducatorASP
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Baston telescopic Friction-Loc Protector 12 ASP