Baston telescopic Friction Loc 26" F26BF ASP

F26FB FRICTION-LOC (60CM) ASP Bastonul telescopic de aparare și protecție. Friction-Loc se desfasoara prin inerția mișcării încheieturii în sus sau în jos. Datorită sistemului Loc de frecare, bastonul se pliază în jos lovind vertical pământul, orientând în jos. Este posibil să se ajusteze duritatea închiderii prin răspândirea mai mult sau mai puțin a ramurilor clemei care se află în capacul bastonului.
în stoc
SKU
52611
799,00 RON
ASP

Produsul va fi expediat în ziua în curs sau ziua următoare efectuării comenzii, comanda va ajunge la dumneavoastră în 2 zile lucrătoare de la momentul expedierii comenzii.

Contactaza-ne pentru asistență sau informați suplimentare +40 787 770 003 sau +40 744 843 907

Rambursarea banilor în caz de returnare.

Livrare Programată!

CARACTERISTICI : Prelucrate din oțel 4140 de înaltă rezistență cu finisaj crom negru este foarte rezistent la uzură și coroziune. Mânerul său este acoperit cu o prindere din spumă extrem de rezistentă ,și rezistentă la putregai. Greutate: 657 grame * IMPORTANT (întreținere): Nu folosiți ulei pe elemente tip Baston Friction-Loc, blocarea lor este asigurată prin frecare, prin urmare, lubrifierea lor va determina neblocarea stickului. Cu toate acestea, este recomandabil să lubrifiați doar O-ring situat la firul capacului pentru a împiedica uscarea acestuia pentru a menține o sigilare bună. * Garanție pe viață ASP
Mai multe informatii
ProducatorASP
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Baston telescopic Friction Loc 26" F26BF ASP