Baston telescopic AGENT™ A40 DISC-LOC CAP ASP

Baston telescopic de protecție și aparare cu port discret. ASP își continuă tradiția de inovare prin extinderea gamei sale de discuri cu port discret cu tehnologia Disc-Loc. Nu este nevoie de toc, Agent ™ A40 poate fi depozitat discret în buzunarul pantalonului, jachetei sau curelei, datorită clemei integrate. Reținerea bastonului este optimă datorită designului specific al mânerului.
în stoc
SKU
52223
869,00 RON
ASP

Produsul va fi expediat în ziua în curs sau ziua următoare efectuării comenzii, comanda va ajunge la dumneavoastră în 2 zile lucrătoare de la momentul expedierii comenzii.

Contactaza-ne pentru asistență sau informați suplimentare +40 787 770 003 sau +40 744 843 907

Rambursarea banilor în caz de returnare.

Livrare Programată!

CARACTERISTICI Suprafață de impact din oțel 4130 Finisaj crom negru Secțiunea centrala din aluminiu 7075 T6 de calitate aeronautică Varful este cauciuc foarte dur Dimensiunea bastonului închis 19,5 cm și desfășurat 40 cm Diametru 2,19 cm Greutate: 207 g Se desfășoară în 2 moduri diferite: Fie cu tehnica obișnuită: inerția mișcării încheieturii în sus sau în jos. Fie trăgând manual vârful de la capătul bastonului. Talon se pliază foarte ușor: Doar apăsați butonul de pe spatele bastonului. Astfel, este posibil să o implementăm și să o pliem ușor și în tăcere, într-un spațiu foarte mic. Simplitatea de utilizare, simplitatea mecanică și componentele de cea mai înaltă calitate fac din acest nou baston o necesitate! întreținere: O singură picătură de lubrifiant la baza fiecărui element ajută la menținerea lubrifierii corespunzătoare a O-ringului interior al fiecărui segment de baston. Acest lucru va asigura o desfășurare și o închidere perfectă a bastonului Talon. * Garanție pe viață de ASP
Mai multe informatii
ProducatorASP
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Baston telescopic AGENT™ A40 DISC-LOC CAP ASP